Dubbla Rullgardiner - Dubbelt tyg och Dubbla förmåner!

Sommaren är här och vi svenskar har aldrig varit gladare. Det blir ljusare dagar, kvällar och nätter, och för att kunna få en god nattsömn vill man uppnå ett så bra mörker som möjligt. Men ibland vill man ha ljusinsläpp in i hemmet ändå, utan att bli helt bländad av solen. Så hur kan man uppnå det, men samtidigt mörklägga när alla sagt godnatt?

Vi har svaret: Dubbla Rullgardiner!

Konstellationen

Genom att kombinera våra rullgardiner Bella Mörkläggande och Haze Transparent får du det bästa av två världar. Låt Haze Transparent vara nedrullad på dagen för ljusinsläpp och avskildhet. Rulla sedan ner Bella Mörkläggande när det är dags att varva ner, för att kunna blockera ljuset helt.

Perfekt för dig som vill ta kontroll över ljuset i ditt hem!

Upphängningen

På våra Dubbla Rullgardiner sitter båda tygerna på samma upphängningsfäste. Detta för att det ska göra det enkelt för dig att mäta, och för att det ska bli så stiligt som möjligt i ditt fönster.

Besök våra mätinstruktioner för Dubbla Rullgardiner och börja mäta ditt fönster direkt!

Inspiration

Det är enkelt att bestämma sig för att man vill ha nya rullgardiner, men det är en aning svårare att bestämma vilka man ska ha. Vi vill därför hjälpa dig på traven och nedan ge några tips och trix hur man ska tänka när man bestämmer plats och färg för sina Dubbla Rullgardiner i hemmet.

Platser för dubbla rullgardiner i hemmet

Föreställ dig din vardag i ditt hem. Tänk på när du står i badrummet och tar den efterlängtade duschen efter träningen, eller när du sitter i soffan och vill kolla på en bra actionfilm.

Vad är du ute efter i alla dessa rum?

I badrummet vill du kanske ha ett ljusinsläpp som reflekterar sig i spegeln som därmed studsar fint i hela rummet, men samtidigt vill du ha avskildhet och integritet. Vad passar inte då bättre än Dubbla Rullgardiner?

Du sitter och läser en bok i vardagsrummet med kvällssolen som sipprar igenom det transparenta tyget, men du får plötsligt suget att kolla på en bra film. Poppa popcorn, sätt på TV:n och dra enkelt ned det mörkläggande tyget på dina rullgardiner för att skapa den ultimata hemmabion.

Färgkombinationen

Det enklaste sättet att bestämma sin färgkombination är att titta sig runt i rummet du tänkt montera din dubbla rullgardin i. Vad har du för färg på dina möbler, prydnader och blommor?

Matcha det mörkläggande tyget med en befintlig färg i ditt hem, och mjuka upp intrycket med valet av det transparenta tyget.

Välj bland 31 olika färger på det mörkläggande tyget Bella och mellan två olika färger på tyget Haze.

Köp Dubbla Rullgardiner nu!