Blogg

 1. Aluminiumpersienner för alla fönster

  svart aluminiumpersienn (bild på svart persienn)

  Aluminiumpersienner är väldigt populära och finns i nästintill alla hem. Många söker efter persienner Jysk eller persienner Ikea men hos oss på MaxGardiner kan du köpa måttbeställda persienner som passar perfekt till ditt fönster. Våra aluminiumpersienner finns i många olika färger och nyanser. Måttbeställ exakt efter ditt fönstermått. Du vinklar persiennen genom att vrida på staven och drar persiennen upp och ner med linsamlaren. Du kan välja vilken sida du vill ha staven och linsmalaren på.

  Aluminiumpersienner är det billigaste alternativet vi har som hjälper dig att ta kontroll över ljuset på ett enkelt och snyggt sätt.

  Designalternativ
  Det bästa med aluminiumpersienner är att de är väldigt lätta att montera samt att dom tar väldigt lite plats och passar i nästintill alla fönsternischer. Mörkläggande persienner har vi inte då våra aluminiumpersienner, som de flesta andra, har små hål i sig för linorna som löper igenom lamellerna. Våra aluminiumpersienne

  Läs mer »
 2. Träpersienn, mer än bara vita träpersienner

  Träpersienn, mer än bara vita träpersienner

  Träpersienner är en bra investering för ditt hem. Hos MaxGardiner kan du välja mellan olika färger, lamellbredder, med eller utan stegband och konstträ eller äkta trä.

  Alla våra träpersienner styrs på samma sätt. Våra träpersienner kommer med två linsamlare. Med den ena vinklar du persiennerna för att uppnå önskat ljusinsläpp. Vinkla lamellerna till öppet läge för att släppa in ljus eller vinkla lamellerna till stängt läge för att blockera ljuset. Det andra reglaget använder du för att dra träpersiennen upp och ner med. Det är detta som gör träpersienner så populära.

  Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska välja och vad fördelarna är med varje val. Vi har därför skapat denna guide med råd om träpersienner vad gäller mätning, lamellbredd och vad stegband gör för skillnad.

  Här kan du köpa träpersienner

  Designalternativ

  Läs mer »

Recensioner

5-STJÄRNIG UPPLEVELSE
Vi har nyligen köpt nya rullgardiner till företaget och kunde inte vara mer nöjd. Vi fick vänlig personlig service och gardinerna levererades på exakt datum de sa att de skulle. Allt som allt en 5-stjärnig upplevelse. Skulle inte tveka att använda igen.
Tom
KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DERAS PRODUKTER.
Köpte hissgardiner och vanliga gardiner. Mycket bra kvalité på båda. Kan verkligen rekommendera deras produkter.
Henrik
SEAMLESS SERVICE
Seamless service, attention to detail and value for money
Marco
MYCKET HÖG KVALITET
Snabb leverans, mycket hög kvalitet på rullgardinerna. Nöjd kund!
Mats
VÄLGJORDA, PERFEKTA I FÄRGEN FÖR OSS OCH SNABB LEVERANS.
Hej Charlotta, vill framföra vårt varma tack till en verkligt fin leverans av våra hissgardiner. Välgjorda, perfekta i färgen för oss och snabb leverans. Härligt att få uppleva som gammal affärsman. Ha det bra.
Ulf
HAVE MADE OUR HOUSE VERY HOMELY
We are delighted to have beautiful Max Gardiner roller blinds throughout our new build home in Nacka. It was wonderful to get advice, support and excellent service throughout the process. The blinds look great and have made our house very homely. Thank you
Jane
TOPPKLASS
Kan verkligen rekommendera detta företag. Toppklass både på produkter och service.
Hans
GRYM KVALITÉ
Grym kvalité till bra peng! Supernöjda!
Albert
HÖG KVALITET
Köpte mörkläggande rullgardin. Super nöjd. Tygprov kom direkt, enkelt att beställa gardinen, hög kvalitet och millimeterpassning!
Stefan
REKOMMENDED STRONGLY
Good Quality, Fast service, better execellent service, lots of good choice and super well mannered helpful staff. Rekommended strongly and 5 big stars.
Muffi
TOPPENBRA HJÄLP!
Vi hade först krångel att beställa men fick sedan toppenbra hjälp! Snabbt och proffsigt. Blev mitt i prick måttbeställt. Nu har vi lagt en andra beställning och är mycket nöjda med den också. Kan varmt rekommendera MaxGardiner!
Tatiana
LÄTT ATT BESTÄLLA
Kan varmt rekommendera MaxGardiner! Väldigt trevligt bemötande, lätt att beställa själv på nätet och jättefina rullgardiner. Suveränt!
Hanna
UNDERBARA SERVICEN
Sjukt nöjd med MaxGardiner och deras tjänster och framför all för dem underbara servicen som är hel enorm // Mattz
Mattz
FANTASTISKT KVALITET
Perfekt leverans och fantastiskt kvalitet.
Joakim
MYCKET NÖJDA MED KVALITÉN
Vi har köpt måttbeställda mörkläggningsgardiner. Mycket nöjda med kvalitén, perfekt passform. Lätt att montera och bra pris. Snabb leverans
Eva
GRATIS