svart aluminiumpersienn (bild på svart persienn)

Aluminiumpersienner är väldigt populära och finns i nästintill alla hem. Många söker efter persienner Jysk eller persienner Ikea men hos oss på MaxGardiner kan du köpa måttbeställda persienner som passar perfekt till ditt fönster. Våra aluminiumpersienner finns i många olika färger och nyanser. Måttbeställ exakt efter ditt fönstermått. Du vinklar persiennen genom att vrida på staven och drar persiennen upp och ner med linsamlaren. Du kan välja vilken sida du vill ha staven och linsmalaren på.

Aluminiumpersienner är det billigaste alternativet vi har som hjälper dig att ta kontroll över ljuset på ett enkelt och snyggt sätt.

Designalternativ
Det bästa med aluminiumpersienner är att de är väldigt lätta att montera samt att dom tar väldigt lite plats och passar i nästintill alla fönsternischer. Mörkläggande persienner har vi inte då våra aluminiumpersienner, som de flesta andra, har små hål i sig för linorna som löper igenom lamellerna. Våra aluminiumpersienner tar bort den största delen av ljusinsläppet och är ljusfiltrerande. Alla våra persienner är utanpåliggande (montering i nischen eller utanför nischen) och passar inte att montera som mellanglaspersienner.

Gråa aluminiumpersinner

Aluminiumpersienner i grå är ett perfekt alternativ om du vill ha en känsla av lyxigare aluminiumpersienner.

Lamellbredd 15, 25, 30 eller 50 mm
Vi erbjuder aluminiumpersienner i fyra olika lamellbredder. Vår populäraste lamellbredd för aluminiumpersienner är 25 mm. Ju bredare lamellbredd du väljer desto ljusinsläpp kommer det bli när persiennerna är vinklade i öppet läge.
15 mm lamellbredd passar perfekt för dig som inte har så djup nisch och vill ha många lameller. Har du en väldigt djup nisch och är ute efter en mer robust persienn rekommenderar vi dig att köpa 30 mm eller 50 mm som lamellbredd.

Köp våra persienner här

Mätning
Montering i fönsternischen är det populäraste alternativet för aluminiumpersienner. Om du har ett fönster som öppnas inåt är det bättre att montera persiennen utanför fönsternischen. När du ska mäta för aluminiumpersienner ska du följa våra mätinstruktioner. Vi har två olika mätinstruktioner för aluminiumpersienner. Mätning för montering i fönsternischen och mätning för montering utanför fönsternischen.

Mätanvisningar för aluminiumpersienner