Här hittar du svar på våra vanligaste frågor

Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected] eller 08-446 808 19 om du inte hittar de svar du söker.

Allmänt

Kan jag returnera min beställning?

På grund av att allting vi har på vår hemsida tillverkas efter beställning kan du inte returnera din beställning. Tänk därför på att beställa hem tygprover innan samt läsa våra mätinstruktioner.

Min beställning är sönder, vad gör jag?

Om du har mottagit någonting som är trasigt ta då en bild på din vara och kartongen, skicka sedan till [email protected] Detta måste ske inom 6 veckor efter att du har mottagit din vara. OBS vi tar inte emot reklamationer över telefon.

Vad är er leveranstid?

Vår leveranstid är lite olika beroende på vilken typ av produkt man beställer. Du kan se beräknad leveranstid för varje enskild produkt. Leveranstiden är för det mesta cirka 2 veckor. Notera att MaxGardiner kan inte hållas ekonomiskt ansvariga för eventuella förseningar. Detta på grund av att allting tillverkas efter beställning.

Kan jag få ett kvitto på min beställning?

När du beställer från oss får du inom kort en orderbekräftelse. Alla våra betalningar går igenom Klarna. Behöver du ett kvitto med moms för exempelvis redovisning, kontakta då Klarna så hjälper de dig.

Vad kostar era produkter?

Priset är olika för olika produkter och tyger. Du kan själv räkna ut priset genom att gå in på den produkt du är intresserad av och ange dina mått.

Jag missade er rabattkod, kan jag ta del av den i efterhand?

Vi har inte möjlighet att ge rabatter i efterhand.

Mätning

Mitt fönster öppnas inåt, hur ska jag mäta?

Om ditt fönster öppnas inåt kan du montera och mäta för din nya produkt ovanför fönstret alternativ mäta och montera direkt på fönsterlisten. Om du har ett handtag som sitter mitt i fönstret kan det vara bra att mäta så att tyget eller persiennen slutar innan handtaget börjar.

Vad är skillnaden mellan exakt och fönsternischens storlek?

Exakt storlek innebär att vi inte kommer göra några avdrag på din produkt. Bredden kommer bli så bred som du anger detsamma med längden. Notera att för rullgardiner är tyget alltid 3 cm smalare än det du anger då fästet bygger 1,5 cm på varje sida.


Beställer du i fönsternischens storlek är detta för att du har gett oss stumma mått, ger du oss stumma mått behöver lite dras av från bredden annars kommer den inte få plats. Vi drar då av ett standardmått för varje produkt.


Observera att vi har en tillverkningstolerans på 0,5 cm för alla våra produkter oavsett om du beställer i exakt storlek eller fönsternischens storlek.


Du hittar all information du behöver för hur du ska mäta på vår hemsida.

Behöver du råd, tveka inte att höra av dig till oss med en bild på ditt fönsterparti.

Vanliga frågor om specifika produkter

Recensioner

5-STJÄRNIG UPPLEVELSE
Vi har nyligen köpt nya rullgardiner till företaget och kunde inte vara mer nöjd. Vi fick vänlig personlig service och gardinerna levererades på exakt datum de sa att de skulle. Allt som allt en 5-stjärnig upplevelse. Skulle inte tveka att använda igen.
Tom
KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DERAS PRODUKTER.
Köpte hissgardiner och vanliga gardiner. Mycket bra kvalité på båda. Kan verkligen rekommendera deras produkter.
Henrik
SEAMLESS SERVICE
Seamless service, attention to detail and value for money
Marco
MYCKET HÖG KVALITET
Snabb leverans, mycket hög kvalitet på rullgardinerna. Nöjd kund!
Mats
VÄLGJORDA, PERFEKTA I FÄRGEN FÖR OSS OCH SNABB LEVERANS.
Hej Charlotta, vill framföra vårt varma tack till en verkligt fin leverans av våra hissgardiner. Välgjorda, perfekta i färgen för oss och snabb leverans. Härligt att få uppleva som gammal affärsman. Ha det bra.
Ulf
HAVE MADE OUR HOUSE VERY HOMELY
We are delighted to have beautiful Max Gardiner roller blinds throughout our new build home in Nacka. It was wonderful to get advice, support and excellent service throughout the process. The blinds look great and have made our house very homely. Thank you
Jane
TOPPKLASS
Kan verkligen rekommendera detta företag. Toppklass både på produkter och service.
Hans
GRYM KVALITÉ
Grym kvalité till bra peng! Supernöjda!
Albert
HÖG KVALITET
Köpte mörkläggande rullgardin. Super nöjd. Tygprov kom direkt, enkelt att beställa gardinen, hög kvalitet och millimeterpassning!
Stefan
REKOMMENDED STRONGLY
Good Quality, Fast service, better execellent service, lots of good choice and super well mannered helpful staff. Rekommended strongly and 5 big stars.
Muffi
TOPPENBRA HJÄLP!
Vi hade först krångel att beställa men fick sedan toppenbra hjälp! Snabbt och proffsigt. Blev mitt i prick måttbeställt. Nu har vi lagt en andra beställning och är mycket nöjda med den också. Kan varmt rekommendera MaxGardiner!
Tatiana
LÄTT ATT BESTÄLLA
Kan varmt rekommendera MaxGardiner! Väldigt trevligt bemötande, lätt att beställa själv på nätet och jättefina rullgardiner. Suveränt!
Hanna
UNDERBARA SERVICEN
Sjukt nöjd med MaxGardiner och deras tjänster och framför all för dem underbara servicen som är hel enorm // Mattz
Mattz
FANTASTISKT KVALITET
Perfekt leverans och fantastiskt kvalitet.
Joakim
MYCKET NÖJDA MED KVALITÉN
Vi har köpt måttbeställda mörkläggningsgardiner. Mycket nöjda med kvalitén, perfekt passform. Lätt att montera och bra pris. Snabb leverans
Eva