Leverans

Vi levererar med det bästa leveransföretaget för dig

Spåra min order

Så fort din beställning har skickats kommer du få ett email från oss med ett spårningsnummer.

 

Leveransinformation - villkor

1. MaxGardiner använder sig av lite olika leveransföretag beroende på storlek på paket samt vart den ska levereras. För tillfället använder vi oss av: Postnord, DHL och Ups. Är det så att du har beställt olika produkter kan detta leda till att din beställning skickas med olika leveransföretag då alla våra produkter inte tillverkas i samma fabrik.  

2. Leveranstiderna på våra produkter bygger på föregående beställningar. MaxGardiner kan inte hållas ansvariga för eventuella förseningar då produkterna tillverkas efter beställning och har en väldigt tight tillverkningstid. Dåligt väder och kvalitetskontroller är exempel som kan orsaka eventuella förseningar. Självklart strävar vi alltid efter att leverera dina varor i tid. MaxGardiner kan inte hållas ekonomiskt ansvariga för eventuella förseningar. 

3. MaxGardiner strävar efter att hålla dig så uppdaterad som möjligt gällande din beställning. Vi kommer informera dig när vi har tagit emot din beställning, när vi påbörjat tillverkningen, när tillverkningen är klar och när den skickas. 

4. MaxGardiner kommer skicka ett spårningsnummer till dig så fort vi mottar det från leveransföretaget.

5. Våra paket skickas hem i första hand, är det så att man inte är hemma eller inte svarar i telefon levereras paketet till närmaste postombud eller så görs ett nytt försök dagen efter. MaxGardiner kan inte hållas ansvariga för vilket postombud leveransföretaget väljer att skicka det till.

6. Om du behöver ändra din leveransadress, vänligen informera oss om detta innan din order har skickats. Vi kan aldrig garantera att en adressändring går igenom men kommer göra vårt bästa. MaxGardiner kan inte hållas ekonomiskt ansvariga om fel adress är angiven och en ändring inte går igenom.

7. Alla paket är försäkrade under transporten. Om det uppstår skador på förpackningen vid leverans, notera detta när du signerar för beställningen. När du fått ett skadat paket, fotografera lådan och notera om detta har skadat beställningen inuti. Kontakta oss sedan och ange ditt ordernummer. Vi kommer att prata med budfirman. 

8. MaxGardiner ersätter skadade beställningar (ny produkt eller reparation om möjligt) om man har fotobevis. Vi kan begära att produkten retuneras innan den skadade produkten byts ut.  

Som alltid, om du har några frågor tveka inte att höra av dig till oss.

Recensioner

5-STJÄRNIG UPPLEVELSE
Vi har nyligen köpt nya rullgardiner till företaget och kunde inte vara mer nöjd. Vi fick vänlig personlig service och gardinerna levererades på exakt datum de sa att de skulle. Allt som allt en 5-stjärnig upplevelse. Skulle inte tveka att använda igen.
Tom
KAN VERKLIGEN REKOMMENDERA DERAS PRODUKTER.
Köpte hissgardiner och vanliga gardiner. Mycket bra kvalité på båda. Kan verkligen rekommendera deras produkter.
Henrik
SEAMLESS SERVICE
Seamless service, attention to detail and value for money
Marco
MYCKET HÖG KVALITET
Snabb leverans, mycket hög kvalitet på rullgardinerna. Nöjd kund!
Mats
VÄLGJORDA, PERFEKTA I FÄRGEN FÖR OSS OCH SNABB LEVERANS.
Hej Charlotta, vill framföra vårt varma tack till en verkligt fin leverans av våra hissgardiner. Välgjorda, perfekta i färgen för oss och snabb leverans. Härligt att få uppleva som gammal affärsman. Ha det bra.
Ulf
HAVE MADE OUR HOUSE VERY HOMELY
We are delighted to have beautiful Max Gardiner roller blinds throughout our new build home in Nacka. It was wonderful to get advice, support and excellent service throughout the process. The blinds look great and have made our house very homely. Thank you
Jane
TOPPKLASS
Kan verkligen rekommendera detta företag. Toppklass både på produkter och service.
Hans
GRYM KVALITÉ
Grym kvalité till bra peng! Supernöjda!
Albert
HÖG KVALITET
Köpte mörkläggande rullgardin. Super nöjd. Tygprov kom direkt, enkelt att beställa gardinen, hög kvalitet och millimeterpassning!
Stefan
REKOMMENDED STRONGLY
Good Quality, Fast service, better execellent service, lots of good choice and super well mannered helpful staff. Rekommended strongly and 5 big stars.
Muffi
TOPPENBRA HJÄLP!
Vi hade först krångel att beställa men fick sedan toppenbra hjälp! Snabbt och proffsigt. Blev mitt i prick måttbeställt. Nu har vi lagt en andra beställning och är mycket nöjda med den också. Kan varmt rekommendera MaxGardiner!
Tatiana
LÄTT ATT BESTÄLLA
Kan varmt rekommendera MaxGardiner! Väldigt trevligt bemötande, lätt att beställa själv på nätet och jättefina rullgardiner. Suveränt!
Hanna
UNDERBARA SERVICEN
Sjukt nöjd med MaxGardiner och deras tjänster och framför all för dem underbara servicen som är hel enorm // Mattz
Mattz
FANTASTISKT KVALITET
Perfekt leverans och fantastiskt kvalitet.
Joakim
MYCKET NÖJDA MED KVALITÉN
Vi har köpt måttbeställda mörkläggningsgardiner. Mycket nöjda med kvalitén, perfekt passform. Lätt att montera och bra pris. Snabb leverans
Eva